LCD Οθόνες Βιτρίνας Καταστημάτων

Με ποια κριτήρια να επιλέξω την LCD οθόνη για βιτρίνα καταστήματος;

Οι βιτρίνες όπως και κάθε άλλη εφαρμογή απαιτούν συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή της σωστής οθόνης LCD. Σκεφτείτε καλά για ποιο λόγο θέλετε να τοποθετήσετε μια LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματος σας. Θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του περαστικού πελάτη; Θέλετε να προβάλετε περιεχόμενο το οποίο θα ανανεώνεται συχνά; Θέλετε να κάνετε προβολή video, κινούμενων εικόνων, animation ή θέλετε να προβάλετε στατικές εικόνες και κείμενα; Από πόσο μακριά θέλετε η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη; Θέλετε η LCD οθόνη να είναι μια διαδραστική οθόνη αφής ή μια απλή οθόνη προβολής;

Μέγεθος

Το προφανές για την επιλογή σας είναι το μέγεθος της LCD οθόνης που θα διαλέξετε. Στη βιτρίνα, μια μεγάλη LCD οθόνη είναι απαραίτητη για να τραβήξει το βλέμμα των περαστικών. Υπολογίστε ένα ελάχιστο μέγεθος LCD οθόνης 42” για μικρά καταστήματα ή κατά προτίμηση και για καλύτερα αποτελέσματα μέγεθος οθόνης 65”. Φυσικά το μέγεθος εξαρτάται και από το τι άλλο σκοπεύετε να προβάλετε στη βιτρίνα σας. Εάν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την LCD οθόνη, τότε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες LCD οθόνες έτσι ώστε να γεμίσουν το χώρο της βιτρίνας σας με φωτεινές πολύχρωμες οθόνες LCD.

Φωτεινότητα

Η φωτεινότητα της LCD οθόνης για τη βιτρίνα σας, θα εξαρτηθεί από το χώρο που βρίσκεται το κατάστημα σας.

Εάν η βιτρίνα του καταστήματος φαίνεται σε εξωτερικό χώρο, τότε είναι πολύ σημαντικό η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη στο φως του ήλιου με επιλογή μοντέλου υψηλής φωτεινότητας (2500 nits), έτσι ώστε οι εικόνες που θα εμφανίζονται να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν επάνω στην οθόνη. Οι περισσότερες LCD οθόνες του εμπορίου δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη πώς φαίνεται η LCD οθόνη τη νύχτα. Εάν η LCD οθόνη παραμένει σε πλήρη φωτεινότητα τη νύχτα, θα είναι πολύ εκθαμβωτική για τους ανθρώπους ώστε να κοιτάνε το περιεχόμενο ευχάριστα στο σκοτάδι. Η λύση είναι το “auto dimming” όπου με την προσθήκη αισθητήρα φωτός, η οθόνη χαμηλώνει αυτόματα όταν το επίπεδο του περιβάλλοντα χώρου είναι χαμηλό. Ως εκ τούτου η βιτρίνα του καταστήματος που φαίνεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται και το “auto dimming” καθώς επίσης και υψηλή φωτεινότητα για να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο.

Εάν από την άλλη πλευρά, η LCD οθόνη βρίσκεται σε τελείως κλειστό εσωτερικό χώρο, για παράδειγμα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο, αλλά χρειάζεται να έχει επαρκή φωτεινότητα ώστε όταν προβάλετε μια εικόνα να έχει επαρκή φωτισμό. Έτσι ένας ενδεικτικός μέσος όρος φωτεινότητας για σωστά αποτελέσματα είναι μεγαλύτερο από 450 nits.

Περίβλημα

Συνήθως στις βιτρίνες, οι LCD οθόνες τοποθετούνται πίσω από το τζάμι, σε μια κεντρική θέση. Ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε ένα ευπαρουσίαστο περίβλημα οθόνης από όλες τις πλευρές, ακόμα και από πίσω. Αυτό σημαίνει ότι οι βιομηχανικές οθόνες LCD δεν είναι κατάλληλες. Ένα μεταλλικό σασί είναι η καλύτερη λύση από πλαστικό κι αυτό γιατί το πλαστικό περίβλημα δεν είναι τόσο ανθεκτικό και έχει την τάση να επιδεινώνεται και να φαίνεται ξεπερασμένο αρκετά γρήγορα.

Built-in Media Players

Οι περισσότερες LCD οθόνες βιτρίνας, χρησιμοποιούνται για επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή είτε πρόκειται για εικόνες, είτε βίντεο, κινούμενα γραφικά, κείμενα. Τα περιεχόμενα αυτά θα πρέπει να παραχθούν από κάποια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων υπολογιστή. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγοράσετε μια LCD οθόνη, η οποία θα έχει ενσωματωμένη πλακέτα αναπαραγωγής πολυμέσων “Built-in Media Player”. Στη συνέχεια θα μπορείτε να φορτώσετε τα δεδομένα μέσω ενός απλού USB Stick και να τα εκτελέσετε.

Τοποθέτηση

Ο τρόπος τοποθέτησης για την LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματος ποικίλει και θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό για να βρείτε την επιλογή τοποθέτησης που ταιριάζει με το ντεκόρ στο κατάστημα σας.

Αξιοπιστία

Οι LCD οθόνες βιτρίνας καταστήματος, συνήθως λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ως εκ τούτου θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως η οθόνη LCD έχει σχεδιαστεί για 24ωρη λειτουργία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή μιας οθόνης που χρησιμοποιεί βιομηχανικά εξαρτήματα ποιότητας.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι LCD οθόνες που έχουν συνεχή επαφή με τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά όταν έχετε επιλέξει κάποιο μοντέλο υψηλής φωτεινότητας καθώς ορισμένες οθόνες υψηλής φωτεινότητας παράγουν και οι ίδιες υψηλή θερμοκρασία. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια LCD οθόνη η οποία να είναι ανθεκτική πάνω από 50°C

LCD Οθόνες Υψηλής Φωτεινότητας

Τι είναι το nit;

Το nit είναι μονάδα μέτρησης της φωτεινότητας, και είναι ίσο με μία candela ανά τετραγωνικό μέτρο (cd/m2). Η μονάδα βασίζεται στη candela, το Μετρικό Σύστημα της φωτεινής έντασης ανά τετραγωνικό μέτρο. Ως μέτρο του φωτός που εκπέμπεται ανά μονάδα επιφάνειας, αυτή η μονάδα χρησιμοποιείται συχνά για να καθορίσει τη φωτεινότητα μιας οθόνης. Οι οθόνες LCD των περισσότερων καταναλωτών έχουν φωτεινότητα που κυμαίνεται από 200 έως 300 nits.

Γενικά, τα 1.500 nits παρέχουν ευανάγνωστο κείμενο σε εξωτερικό φως ημέρας, ενώ η κλίμακα του γκρι και το εξωτερικό video απαιτούν ως και 5.000 nits για αποδεκτό βάθος χρώματος. Οι υψηλής φωτεινότητας οθόνες LCD παράγουν μια εικόνα ευανάγνωστη στο φως του ήλιου η οποία μπορεί πολύ εύκολα να ειδωθεί σε παράθυρα βιτρίνας και άλλα φωτεινά περιβάλλοντα.

Τι σημαίνει ευανάγνωστο στο φως του ήλιου, ορατό στο φως της ημέρας;

Μια οθόνη ευανάγνωστη στο φως του ήλιου ή ορατή στο φως της ημέρας είναι επίσης γνωστή ως οθόνη υψηλής φωτεινότητας. Είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε πολύ φωτεινά περιβάλλοντα, για παράδειγμα σε ευρύ φως της ημέρας. Οι οθόνες υψηλής φωτεινότητας συνήθως χρησιμοποιούνται εμπορικά σε κιόσκια και διαφημίσεις εξωτερικών χώρων.

Συνιστούμε οθόνες με ονομαστική κατάταξη φωτεινότητας τουλάχιστον 2.000nits για εφαρμογές σε τοποθεσίες υψηλού περικλείοντος φωτός.

Μπορούν οι LCD οθόνες υψηλής φωτεινότητας να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριους χώρους;

Με τις ικανότητες όρασης στο φως της μέρας, οι οθόνες υψηλής φωτεινότητας είναι τέλειες για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους όπως σε κιόσκια και προσόψεις κτιρίων. Για εξωτερικές εγκαταστάσεις απαιτείται αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση συστήματος κλιματισμού.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια επαγγελματική και μια εμπορική οθόνη;

Αντίθετα με τα καταναλωτικά σετ τηλεοράσεων, οι επαγγελματικές οθόνες είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με προχωρημένα συστήματα διαχείρισης θερμότητας. Κατασκευασμένες με την ασφάλεια ως πρωταρχικό στόχο, προσφέρουν κατασκευή ανθεκτικών υλικών και την ικανότητα κλειδώματος με τηλεχειριστήριο ή λειτουργίες. Ενώ οι τηλεοράσεις είναι περιορισμένες να είναι τοποθετημένες σε οριζόντιο προσανατολισμό, οι επαγγελματικές οθόνες μπορούν να τοποθετηθούν και σε κατακόρυφο προσανατολισμό (κάθετα). Ίσως πιο σημαντικό ακόμη, οι καταναλωτικές οθόνες δεν καλύπτονται από εγγύηση όταν χρησιμοποιούνται σε εμπορικό περιβάλλον.

LCD Video Brochure - Ψηφιακό Έντυπο

Πόσο κοστίζουν τα Video Brochure;

Η τιμή του Video Brochure ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος του προϊόντος / το σχήμα, τα υλικά και το φινίρισμα των προϊόντων, το μέγεθος της μνήμης flash και την ποσότητα.

Για να εξασφαλιστεί ότι το Video Brochure είναι ένα προσιτό εργαλείο μάρκετινγκ για όλα τα μεγέθη προϋπολογισμού, μικρό ή μεγάλο, έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια τυποποιημένων μορφών Video Brochure. Κάθε LCD ψηφιακό έντυπο με αναπαραγωγή video έχει διαφορετικό μέγεθος οθόνης και διαστάσεις, με οθόνες που κυμαίνονται από 2,4”, έως και 10” οθόνη.

Έχουμε τυποποιήσει τις μπαταρίες και τη μνήμη flash που χρησιμοποιείται σε αυτό το εύρος Video Brochure ώστε να απλοποιήσουμε τις επιλογές.

Μπορούμε να παράγουμε παραγγελία Video Brochure σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος ή σε σχήμα με προσαρμοσμένα στοιχεία.

Ποιες μορφές βίντεο μπορούν να παίξουν τα Video Brochure;

Τα Video Brochures με τις μικρότερες οθόνες (2.4 “και 2.8”) τρέχουν χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό. Μπορείτε να στείλετε αρχεία AVI, MP4 ή MOV, ωστόσο προτιμώνται τα αρχεία AVI. Τα υπόλοιπα Video Brochure με μεγαλύτερες οθόνες (4.3 “και μεγαλύτερο) έχουν ένα πιο εξελιγμένο τσιπ που σημαίνει ότι είναι πιο «έξυπνα» από τις μικρότερες οθόνες.

Σας προτείνουμε AVI αρχεία για όλα τα Video Brochure.

Μπορούμε να αλλάξουμε το βίντεο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αν χρειαστεί;

Ναι, αυτό είναι δυνατό. Η τεχνολογία Video Brochure λειτουργεί παρόμοια με μια συσκευή USB. Απλά συνδέστε το Video Brochure στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο Micro-USB που παρέχεται (ή οποιοδήποτε Android καλώδιο του τηλεφώνου) για πρόσβαση στη μνήμη flash του LCD ψηφιακού εντύπου με αναπαραγωγή video.

Ανοίξτε το φάκελο ‘Video’ για να διαγράψετε ή να αντικαταστήσετε τα παλαιά βίντεο με τα νέα. Αυτά τα νέα βίντεο θα πρέπει να είναι στη σωστή μορφή.

Τι είδους οθόνη χρησιμοποιείται σε Video Brochure;

Κάθε Video Brochure περιέχει μία διαφημιστική TFT LCD οθόνη.

Παρόλο που αυτά είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία με την σύγχρονη τεχνολογία που έχουμε συνηθίσει σε iPhone, smartphones ή tablets.

Τι αποθηκευτικό χώρο Flash Memory χρησιμοποιείται για το Video Brochure;

Ως πρότυπο, για όλα τα Video Brochure με οθόνες κάτω από 7″ χρησιμοποιούμε 256MB, και για όλες τις οθόνες 7″ και άνω χρησιμοποιούμε 1GB.

Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι αυτό είναι ένα καλό μέγεθος Flash Memory.

Υπάρχει η δυνατότητα να παραχθούν και με μεγαλύτερο ή μικρότερο τσιπ flash, αν χρειαστεί, αλλά αυτό απαιτεί ειδική παραγγελία. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της μνήμης Flash στο απόθεμα των Video Brochure.

Πόσος καιρός απαιτείται για την παραγωγή Video Brochure;

Αυτό ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των Video Brochure της παραγγελίας.

Για μια παραγγελία που παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για λιγότερο από 200 μονάδες, ο χρόνος είναι περίπου 7-12 ημέρες.

Για μια παραγγελία που παράγονται στην Άπω Ανατολή για 50 μονάδες ή περισσότερο, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-4 εβδομάδες.

Καθυστερήσεις σε μέσα παραγωγής μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Το LCD ψηφιακό έντυπο με αναπαραγωγή video μπορεί επίσης να παίξει ήχο;

Ναι, όλη η σειρά Video Brochure, έχει ενσωματωμένα ηχεία που επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου εκτός από το βίντεο.

Πόσα βίντεο μπορώ να βάλω στο Video Brochure μου;

Κάθε Video Brochure μπορεί να χωρέσει μέχρι και 99 βίντεο.

Η πλειοψηφία των πελατών μας επιλέγει να χρησιμοποιεί μεταξύ 1-4 βίντεο στο Video Brochure τους, ωστόσο το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει πολλά περισσότερα (ανάλογα με το μέγεθος μνήμης αποθήκευσης Flash).

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Video Brochure είναι η χρήση του κουμπιού τύπου DVD, Έναρξη, Παύση, Επόμενο, Προηγούμενο, Ένταση + και Ένταση-.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πλοηγηθεί μέσω των πολλών video εάν είναι απαραίτητο.

Μπορώ να αλλάξω την διάταξη των κουμπιών Video Brochure;

Αυτό είναι εφικτό, ωστόσο εμείς προτιμούμε να κάνετε μια καινούρια παραγγελία παρτίδας με τα σωστά κουμπιά λειτουργίας βίντεο, προγραμματισμένες εκ των προτέρων κατά την έναρξη της παραγγελίας.

Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που επήλθαν στη διαμόρφωση κουμπιών ΜΕΤΑ από την παραγγελία, παίρνουν χρόνο και θα επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος.

Τα Video Brochure επαναφορτίζονται;

Ναι. Όλα τα LCD ψηφιακά έντυπα με αναπαραγωγή video περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Κάθε Video Brochure έρχεται με το δικό του μικρό καλώδιο USB. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του Video Brochure καθώς και για την πρόσβαση στην μνήμη flash. Απλά συνδέστε το ένα άκρο στο Video Brochure και το άλλο στον υπολογιστή σας.

Μπορώ εγώ να φορτώσω το βίντεο, ή μήπως πρέπει να το φορτώσει η εταιρία;

Ναι, είναι δυνατό να φορτώσετε το βίντεό σας στο Video Brochure σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης του Video Brochure φορτώνουμε πάντα ένα βίντεο πάνω στο Video Brochure για σκοπούς δοκιμών και QC. Έτσι, αν έχουμε φορτώσει το βίντεό σας ή το βίντεο της δοκιμής μας, πραγματικά δεν κάνει έχει καμιά διαφορά.

Εμείς προτιμούμε να φορτώσουμε το βίντεο σας, επειδή:

1) θα σας σώσει από την υποχρέωση να το κάνετε εσείς και

2) για την αποφυγή πιθανών λαθών τελικού χρήστη που μπορεί να προκύψουν από τους πελάτες που προσπαθούν να φορτώσουν τα δικά τους βίντεο με λανθασμένο τρόπο.

Μπορώ να αλλάξω το μέγεθος και το σχήμα του Video Brochure μου;

Ναι, αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας για να αναπτύξετε μια παραγγελία Video Brochure, μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά διαμορφώσεων για την οθόνη, κουμπί & μονάδες. Υπάρχει μια χρέωση για την ανάπτυξη αυτής της υπηρεσίας και ένα ελάχιστο όριο των 100 μονάδων για την παραγγελία. Επίσης, συνιστούμε να παραχθεί ένα αρχικό δείγμα του κατά παραγγελία Video Brochure, ώστε να ελεγχθεί και εγκριθεί σχετικά με την πλήρη λειτουργία του.

Τι είδους μπαταρίες χρησιμοποιούνται στα Video Brochure;

Όλη η σειρά των Video Brochure περιέχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πολυμερών λιθίου. Ως εναλλακτική λύση που μερικές φορές χρησιμοποιείται αποτελεί η χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου.

Πόσος είναι ο χρόνος αναπαραγωγής βίντεο πριν χρειαστεί επαναφόρτιση;

Μονάδες Video Brochure με οθόνες 2.4 “ή 2.8” θα παίξουν συνεχώς για περίπου 20-25 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.

Μονάδες Video Brochure με οθόνες 4,3 “ή 5” θα παίξουν συνεχώς για περίπου 60 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.

Μονάδες Video Brochure με οθόνες 7 “ή 10” θα παίξουν συνεχώς για περίπου 90 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.

Μπορεί το Video Brochure να παίξει αρχεία JPEG ή άλλα αρχεία εικόνας;

Ναι αυτό είναι δυνατόν, ωστόσο, δεν είναι ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα για Video Brochure. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα Video Brochure έχουν δημιουργηθεί με το σωστό λογισμικό κατά τη στιγμή της παραγωγής για να εξασφαλιστεί ότι είναι εξοπλισμένα για τη σωστή λειτουργία.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα αρχείο βίντεο από JPEGS έτσι ώστε τα αρχεία JPEG να παίξουν στο Video Brochure ως αρχείο βίντεο αντί για μεμονωμένα αρχεία JPEG.

Μπορώ να έχω μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα Video Brochure;

Δυστυχώς παρουσιάσεις του PowerPoint δεν θα παίξουν σε ένα Video Brochure.

Ωστόσο, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα βίντεο έτσι ώστε να αναπαραχθεί ως ένα αρχείο βίντεο στο Video Brochure.

Ποιες επιλογές φινιρίσματος προϊόντος είναι διαθέσιμες για το Video Brochure;

Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσιτές σε όλο το φάσμα των Video Brochure.

 • Ματ Laminate / Gloss Laminate.
 • Ανάγλυφη με αλουμινόχαρτο
 • Ανάγλυφη και μη ανάγλυφη επιγραφή
 • Με βερνίκι
 • Spot Gloss βερνίκι UV
 • Ειδικό χαρτί
 • Άκαμπτο ταμπλό
 • Ειδική die-κοπή
 • Pop-Up
 • Δημιουργική κοπή / χάραξη

Υπάρχει επιλογή για να προστεθεί μια υποδοχή ακουστικών 3.5mm;

Ναι, αυτό είναι δυνατό με επιπλέον χρέωση ανά μονάδα. Η προσθήκη μιας υποδοχής ακουστικών απαιτεί ειδική παραγγελία. Δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε υπάρχον απόθεμα έτοιμων μονάδων.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτιστεί το Video Brochure;

Ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσετε ένα Video Brochure ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και την μπαταρία του.

Η παρακάτω ανάλυση υποδεικνύει μια προσέγγιση για το χρόνος φόρτισης ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.

 

Οθόνες 2.4 “και 2.8” χρειάζονται περίπου 30-45 λεπτά φόρτισης.

Οθόνες 4.3 “και 5” χρειάζονται περίπου 1 ώρα φόρτισης.

Οθόνες 7 “και 10” χρειάζονται περίπου 2 ώρες φόρτισης.

 

Αν και είναι δυνατόν να φορτιστεί το Video Brochure με σύνδεση σε έναν υπολογιστή ή με σύνδεση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι με την επιλογή να συνδεθεί με έναν υπολογιστή, και όχι στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα αυξήσει το χρόνο που χρειάζεται για τη μονάδα να φορτίσει με σχεδόν το διπλάσιο χρόνο, επειδή η ηλεκτρική έξοδος είναι χαμηλότερη.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσετε ένα Video Brochure ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και την μπαταρία του.

Η παρακάτω ανάλυση υποδεικνύει μια προσέγγιση για το χρόνος φόρτισης ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.

Οθόνες 2.4 “και 2.8” χρειάζονται περίπου 30-45 λεπτά φόρτισης.

Οθόνες 4.3 “και 5” χρειάζονται περίπου 1 ώρα φόρτισης.

Οθόνες 7 “και 10” χρειάζονται περίπου 2 ώρες φόρτισης.

Αν και είναι δυνατόν να φορτιστεί το Video Brochure με σύνδεση σε έναν υπολογιστή ή με σύνδεση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι με την επιλογή να συνδεθεί με έναν υπολογιστή, και όχι στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα αυξήσει το χρόνο που χρειάζεται για τη μονάδα να φορτίσει με σχεδόν το διπλάσιο χρόνο, επειδή η ηλεκτρική έξοδος είναι χαμηλότερη.

Θα πάρω ένα καλώδιο φόρτισης με το Video Brochure μου;

Ναι, κάθε μονάδα Video Brochure έρχεται με ένα μικρό USB σε Micro USB καλώδιο σύνδεσης.

Αυτό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή που αναφέρεται από την ομάδα πωλήσεων του Video Brochure.

Τι θύρα USB χρησιμοποιείτε για τα Video Brochure;

Κάθε μονάδα Video Brochure διαθέτει θύρα Micro-USB.

Οι περισσότερες άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ένα Mini USB ωστόσο προτιμούμε να έχουμε συμβατότητα με τα σύγχρονα καλώδια φόρτισης έξυπνων τηλεφώνων, εξασφαλίζοντας ώστε η φόρτιση της μονάδας να μην είναι ταλαιπωρία.

Μπορεί το αρχείο βίντεο να είναι κλειδωμένο στο Video Brochure ώστε να μην μπορεί να είναι προσβάσιμο ή να διαγραφεί;

Ναι, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στα Video Brochure ωστόσο πρέπει να γίνει πριν από την κατασκευή και κατά την έναρξη της παραγωγής. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει μετά την παραγγελία όταν έχει παραχθεί και συναρμολογηθεί.

Επιγραφές LED

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις ηλεκτρονικές επιγραφές καλής ποιότητας από τις αντίστοιχες φθηνές;

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία μιας επιγραφής τεχνολογίας LED είναι ο προφανής, δηλαδή τα ίδια τα LEDs (φωτοδίοδοι) από τα οποία αυτή συνίσταται. Πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, προσπαθούν να κατεβάσουν πάρα πολύ το κόστος, με αποτέλεσμα την παράλληλη μείωση της αξιοπιστίας του LED. Χρησιμοποιούν το σίδηρο ως υλικό βάσης του LED αντί για το ανθεκτικό αλουμίνιο κάτι που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο σε περίπτωση υπερθέρμανσης του LED, γιατί δυσκολεύει την απαγωγή της θερμοκρασίας από τον πυρήνα του LED. Επίσης μικραίνουν σημαντικά τον όγκο τους. Η συρρίκνωση και η φθηνή κατασκευή του πυρήνα του LED αυξάνει τους κινδύνους καταστροφής του LED στις μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας – ειδικά στις συνθήκες εξωτερικών χώρων. Άλλη τακτική είναι η χρήση τσιπ που τροφοδοτούν με ρεύμα τα LED ώστε να εμφανιστούν οι πληροφορίες στην επιγραφή, είναι χαμηλής ποιότητας και απόδοσης, γιατί προορίζονταν για άλλες εφαρμογές. Καθώς τα τσιπ αυτά δεν μπορούν να παρέχουν ικανοποιητικό ρεύμα, τα LEDs δεν μπορούν να αποδώσουν την ονομαστική τους φωτεινότητα. Επίσης ελλείψει απαραίτητων σταθεροποιητών ρεύματος, τα LEDs κινδυνεύουν από τις πιθανές ανωμαλίες του ρεύματος με αποτέλεσμα την καταστροφή ή την εξασθένισή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης χρησιμοποιούν τροφοδοτικά με μειωμένες προστασίες και τις περισσότερες φορές χωρίς τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ κατασκευάζουν το περίβλημα της επιγραφής από σίδηρο -αντί αλουμινίου- με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερη η απαγωγή της θερμοκρασίας στο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, που η εσωτερική θερμοκρασία στις πινακίδες με LEDξεπερνάει τους 60 βαθμούς κελσίου, όριο που είναι το μέγιστο όριο ασφαλείας για τη λειτουργία των LEDs.

Εύλογα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως και στην περίπτωση των ηλεκτρονικών επιγραφών με LED ισχύει το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Βέβαια, οι διαφορές ανάμεσα σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και ένα αναξιόπιστο δε φαίνονται από την πρώτη μέρα αλλά σε βάθος χρόνου. Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, μια καλή επιγραφή που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές μπορεί να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση για πολύ περισσότερο από 10 χρόνια! H φθηνή κινέζικη επιγραφή μειώνει τρομερά το χρόνο ζωής μιας επιγραφής αλλά και όσο λειτουργεί δεν ικανοποιεί τον αγοραστή που την προμηθεύτηκε για να διαφημιστεί αποτελεσματικά.

Συνοψίζοντας, οι φθηνές πινακίδες:

Διαθέτουν χαμηλή φωτεινότητα και έτσι δεν έχουν καλή ευκρίνεια κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δημιουργούν σταδιακά άσχημα στίγματα πάνω στην επιφάνεια των LEDs (καμένα pixels), δείχνοντας μια άσχημη εικόνα, που φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά ο επαγγελματίας.

Δε λειτουργούν άψογα, ενώ θα έπρεπε εφόσον αποτελούν την πιο προφανή βιτρίνα ενός καταστήματος.

Ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης;

Είναι μια συχνή ερώτηση, “ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης της οθόνης π.χ P16mm” , “ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης του P10 mm οθόνη LED. Και με τον ίδιο τροπο , “αν χρειάζομαι μια οθόνη LED με θεαση από 100μ, 20μ, τοτε τι pixel pitch LED οθόνης θα πρέπει να επιλέξω;” Σε γενικές γραμμές, η απόσταση θέασης μιας οθόνης LED καθορίζεται από 3 παράγοντες:

 • Pixel Pitch
 • Μέγεθος οθόνης
 • Led Φωτεινότητα

Όπως για τις περισσότερες περιπτώσεις, το “Pixel Pitch” παίζει τον κυριότερο παράγοντα για μια οθόνη LED. Παραθέτουμε τη σχέση ανάμεσα στην απόσταση θέασης και το pixel pitch με σκοπό τη διευκόλυνση για τη σωστή επιλογή.

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου:

 • P5mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3-28 μέτρα
 • P6mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3,5-40 μέτρα
 • P8mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 4,5-50 μέτρα
 • P10mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου:

 • P10mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα
 • P12mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 8-66 μέτρα
 • P14mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 12-80 μέτρα
 • P16mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 15-88 μέτρα
 • P20mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-110 μέτρα
 • P25mm ———– Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-160 μέτρα

Από την άλλη πλευρά, η μέγιστη απόσταση οπτικοποίησης εξαρτάται απο τις διαστάσεις της οθόνης, και μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε επί 10 φορές το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων οποιαδήποτε δεδομένης οθόνης. Σε αυτή τη περίπτωση μια οθόνη διαστάσεων 4×4 μέτρων μας δίνει συνολική έκταση 16 τετραγωνικών μέτρων, έτσι ώστε η μέγιστη οπτικοποίηση είναι 160m. Αυτή η απόσταση είναι η μέγιστη για την αναγνωσιμότητα (σε αυτή την απόσταση μπορούμε να δούμε ευανάγνωστες εικόνες).

Η απόσταση προβολής είναι (2) φορές η απόσταση αναγνωσιμότητας. Έτσι μπορούμε να πούμε, σύμφωνα με το παράδειγμα μας, ότι οι εικόνες είναι ευανάγνωστες μέχρι τα 160 μέτρα, αλλά ορατή μέχρι τα 320 μέτρα.

Για τη μέγιστη απόσταση για το κείμενο στην οθόνη, μπορούμε να πούμε ότι για κάθε εκατοστό της επιγραφής, το κείμενο είναι ευανάγνωστο μέχρι 5 μέτρα. Σε αυτή τη περίπτωση, μια επιγραφή με χαρακτήρες 10 εκατοστών θα έχουν ευανάγνωστη απόσταση 50 μέτρων.

Πού να τοποθετήσετε την LED οθόνη σας;

Παράγοντες για την επιτυχή τοποθέτηση είναι:
 • Τοποθεσία με αυξημένη πεζή κυκλοφορία
 • Μέγεθος οθόνης
 • Τοποθεσία που άνθρωποι περιμένουν στην ουρά
 • Οι συγκεκριμένοι περαστικοί είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν το μήνυμα σας.
Οθόνες LED εσωτερικού χώρου

Σκεφτείτε την τοποθέτηση εσωτερικών πινακίδων LED οπουδήποτε έχετε μεγάλη κυκλοφορία ανθρώπων, όπου τα πλήθη συγκεντρώνονται, ή όπου οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι στο λόμπι σας, τοποθετημένη σε έναν τοίχο, ακόμα και τοποθετημένη στο δάπεδο. Το κλειδί  για τον εντοπισμό της κατάλληλης θέασης είναι να υπολογίσετε την απόσταση θέασης που είναι απαραίτητο, έτσι ώστε οι περαστικοί να έχουν μια σωστή θέα της οθόνες, χωρίς να είναι πολύ κοντά. Αν υπάρχει μόνο μια μικρή περιοχή, τότε σκεφτείτε να τοποθετήσετε την οθόνη LED κάπου ψηλά και δείχνοντάς την προς τα κάτω μέσα στο πλήθος.
Οι οθόνες LED είναι κατάλληλες για διαφήμιση, αλλά επίσης είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταδίδουμε πληροφορίες. Μπορείτε να τις προγραμματίσετε με μεταβλητές οθόνες ή περνώντας κατά μήκος άλλες πληροφορίες στην ίδια οθόνη.

Οθόνες LED εξωτερικού χώρου

Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρου μπορούν να τοποθετούνται κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και εκτός σε εμπορικά κέντρα για να αφήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν την επιχείρησή μας, η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό του εμπορικού κέντρου. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για παράδειγμα μπορούν να κάνουν  μια πολύ ευρεία χρήση των οθονών LED για την προσέλκυση ατόμων, με ειδικές προσφορές, μεγάλες χρηματοδοτικές συμφωνίες και δείχνοντας το αυτοκίνητο της εβδομάδας.
Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρου τοποθετούνται στρατηγικά σε τοποθεσία της επιχείρησης σας, όπου οι άνθρωποι θα δουν τη διαφήμιση σας οδηγώντας. Οι οδηγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες από πολύ μακριά να διαβάσουν την οθόνη όσο πλησιάζουν. Λόγω της φωτεινότητας τους οι οθόνες LED έχουν την ικανότητα να φαίνονται από μακριά!

Τι είναι οι SMD LED οθόνες;

Οι οθόνες LED κατασκευάζονταν με τη χρήση ατομικών, DIP LED, με ένα σύμπλεγμα χρωμάτων κόκκινου, πράσινου και μπλε LED με ισομερή απόσταση μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία SMD μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε οθόνες LED με πολύ υψηλότερη ανάλυση. Οι οθόνες SMD LED χρησιμοποιούν πολύ μικρότερες λυχνίες LED (σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας) και πιο πυκνά τοποθετημένα μεταξύ τους σε απόσταση χιλιοστών.
Οι SMD οθόνες έχουν πολύ μικρότερες αποστάσεις θέασης με πολύ υψηλότερη ανάλυση. Επίσης αυτό το μικρό μέγεθος τα καθιστά καλύτερα για εσωτερική χρήση από εξωτερική, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο φωτεινά. Οι οθόνες SMD τείνουν επίσης να είναι πιο ακριβές, οπότε για τις περισσότερες εξωτερικές εφαρμογές τα DIP LEDs εξακολουθούν να τείνουν να είναι η καλύτερη επιλογή.

Έχω ακούσει να μιλάνε για "pixel pitch" για τις οθόνες LED. Τι σημαίνει αυτό;

Στις οθόνες LED, το pixel pitch είναι η απόσταση ανάμεσα σε κάθε σύμπλεγμα LED που κάνει ένα εικονοστοιχείο και μετριέται σε χιλιοστά. Κυμαίνεται από περίπου 3 χιλιοστά για οθόνες LED εσωτερικών χώρων για την πολύ στενή παρακολούθηση προβολής, έως σε περίπου 30 χιλιοστών για οθόνες LED εξωτερικών χώρων ώστε να είναι ορατές από απόσταση.

Το Pixel pitch είναι σημαντικό όταν επιλέγετε μια οθόνη LED, αλλά ένα μικρότερο pixel pitch δεν έχει πάντα νόημα και μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από την απόσταση της οθόνης που θα προβάλλεται. Το Pixel pitch είναι μόνο ένας παράγοντα από πολλούς που καθορίζουν την ποιότητα μιας οθόνης, και η πώληση δεν στηρίζεται σε αυτό και μόνο!

Μπορώ να αναπαράγω video και φωτογραφίες στην οθόνη LED;

Φυσικά ναι. Οι οθόνες LED έχουν κύριο πεδίο εφαρμογής τους την απεικόνιση video. Για την απεικόνιση video είναι σημαντικό να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι, για να ληφθεί μια ικανοποιητική ποιότητα των εικόνων, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί μια οθόνη με ελάχιστη ανάλυση 192 x 128 pixels. Για την αναπαραγωγή video χρειάζονται ειδικές κάρτες receiver, sender, καθώς και επεξεργαστής video.

Η λυχνία LED έχει πραγματικά ζωή 100.000 ωρών (άνω των 11 ετών);

Για να εξασφαλιστούν 100.000 ώρες ζωής, οι παραγωγοί LED δηλώνουν σαφώς δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται. Η εσωτερική θερμοκρασία και η ένταση ρεύματος. Οι προϋποθέσεις αυτές έχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τύπο LED αλλά για να παρέχουμε ένα όριο σύγκρισης μπορούμε να πούμε ότι:

 1. Η εσωτερική θερμοκρασία led πρέπει να είναι κάτω από 120°C (μετρούμενη σε βαθμούς C και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C)
 2. Η ισχύς ρεύματος πρέπει να είναι κάτω των 20mA.

Εάν πληρούνται οι δύο αυτές προϋποθέσεις, ο παραγωγός led εγγυάται ότι μετά από 100.000 ώρες (περίπου 11 χρόνια πάντα ενεργοποιημένο), η φωτεινότητα του LED θα μειωθεί κατά 50% της αρχικής τιμής.

Πόση είναι η κατανάλωση ρεύματος;

Η κατανάλωση ρεύματος των LED εξαρτάται από τον κατασκευαστή, σχετικά με το χρώμα και τη ισχυ που διαθέτουμε στη δίοδο. Ως ένδειξη μπορούμε να πούμε ότι σε ένα LED η κατανάλωση είναι μεταξύ 15 και 100 mA (milliampere) και η ισχύς του μπορεί να κυμαίνεται από 0,1 και 1 Watt.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε οθόνες με ίδιες διαστάσεις αλλά με διαφορετικό Pixel Pitch;

Η διαφορά είναι η βέλτιστη απόσταση θέασης. Η οθόνη LED με υψηλή ευκρίνεια (άρα, με μικρότερο pixel pitch και μεγαλύτερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας υψηλότερης ευκρίνειας, ιδανικό ακόμα και για μικρή απόσταση θέασης. Η οθόνη με χαμηλότερο ορισμό (ως εκ τούτου, με ένα μεγαλύτερο pixel pitch και ένα μικρότερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας κατώτερης ευκρίνειας, ιδανική για μεγαλύτερη απόσταση θέασης. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο ορισμός αυτός καθορίζεται από την απόσταση θέασης της οθόνης LED για τη στιγμή που θα εγκατασταθεί: Εάν μια οθόνη έχει απόσταση θέασης 300 μέτρων, δεν χρειάζεται pixel pitch υψηλής ευκρίνειας. Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει τις μικρές λεπτομέρειες από μεγαλύτερες αποστάσεις ούτως ή άλλως. Από την άλλη πλευρά, μια οθόνη που παρατηρείται από 30 μέτρα χρειάζεται ένα υψηλότερο ορισμό pixel pitch διότι από μια τέτοια μικρή απόσταση το ανθρώπινο μάτι είναι σε θέση να αναγνωρίσει ακόμη και μικρές λεπτομέρειες.

Στις παρακάτω εικόνες παριστάνονται δύο υποθετικές οθόνες με τις ίδιες διαστάσεις, αλλά με διαφορετικό ορισμό pixel pitch:

 

(εικ. 1)

Έχει ένα υψηλότερο ορισμό pixel pitch και είναι επομένως ιδανικό ακόμα και για μικρές αποστάσεις θέασης.

 

(εικ. 2)

Έχει ένα κατώτερο ορισμό pixel pitch και είναι ιδανικό για μεγαλύτερες αποστάσεις θέασης.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την έννοια “απόσταση θέασης”, παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφίες από μερικά εκατοστά και μετά από 3 μέτρα. Ακόμη και αν οι εικόνες έχουν ένα διαφορετικό ορισμό, εάν παρατηρηθεί από 3 μέτρα απόσταση, φαίνεται να έχουν την ίδια ποιότητα.

Απαιτήσεις σε φωτεινότητα για διαφορετικό περιβάλλον

Οι απαιτήσεις σε γενική φωτεινότητα είναι:

 • Εσωτερική: >800CD/M2
 • Ημι-εσωτερική: >2000CD/M2
 • Εξωτερική (βλέμμα προς το βορρά): >3500CD/M2
 • Εξωτερική (βλέμμα προς το νότο): >7500CD/M2

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αγοράζω ένα ποιοτικό προϊόν;

Είμαστε τόσο σίγουροι που σας προσφέρουμε εγγύηση 16 μηνών

Μόλις εγκατασταθεί η οθόνη LED, πώς θα βρω βοήθεια;

Η βοήθεια είναι διαθέσιμη σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων, ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό και την εκπαίδευση. Απλά καλέστε μας.

Ποια οθόνη LED είναι καλύτερη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό μου;

Υπάρχει μια σειρά από παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε όταν επιλέγουμε μια οθόνη LED συμπεριλαμβανομένων του μεγέθους της οθόνης LED, το pixel pitch, την τοποθεσία, τους στόχους marketing / μηνυμάτων κ.λπ. Οι εφαρμογές για τις πινακίδες LED ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, όπως από τους δρόμους δύο λωρίδων κυκλοφορίας ως σε αυτοκινητόδρομους πολλαπλών λωρίδων. Οι σκέψεις αυτές υπαγορεύουν το μέγεθος της οθόνης που θα απαιτήσει κανείς καθώς και την πυκνότητα των pixel LED.

Ποιο είναι το καλύτερο μήνυμα για να συγκεντρώσει κανείς την προσοχή των περαστικών;

Ακόμα και μια μικρή πληροφορία (όπως η ένδειξη χρόνου και θερμοκρασίας) μετατρέπει την πινακίδα σας σε σημείο αναφοράς. Οι πινακίδες LED είναι επίσης ιδανικές για την προώθηση της έγκαιρης ενημέρωσης όπως εκδηλώσεις ή/και ειδικές προσφορές. Οι τρόποι που μπορείτε να επιλέξετε να διαμορφώσετε και να εμφανίζονται τα μηνύματα στην πινακίδα led, είναι στο χέρι σας, από βίντειο και animations σε εικόνες! Ακριβώς όπως θα σχεδιαστεί προσεκτικά μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό για να μεταφέρουμε το σωστό μήνυμα. Έτσι είναι σημαντικό να επιλέγουμε το σωστό περιεχόμενο στην οθόνη LED. Η διαφορά είναι ότι με την οθόνη LED , μπορείτε να αλλάξετε τα μηνύματα σας την κάθε στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος. Η παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των μηνυμάτων καθοριζει την επιτυχια της διαφήμισης. Ρωτήστε τους πελάτες τι τους έφερε, παρακολουθούμε τις απαντήσεις, για να δημιουργήσουμε μια οθόνη LED με την καταλληλη διαφήμιση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία μηνυμάτων για την οθόνη σας για να συλλάβει τη μεγαλύτερη προσοχή.

Μονόχρωμες πινακίδες LED σε σχέση με τις πολύχρωμες;

Οι μονόχρωμες πινακίδες LED (κόκκινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό) είναι επίσης μια ισχυρή διαφημιστική αξία. Μονόχρωμες οθόνες είναι η σωστή επιλογή για συγκεκριμένους προϋπολογισμούς χρημάτων. Είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να τραβήξουν τη προσοχή και είναι επίσης αποτελεσματικές στη διαφήμιση για πολλά χρόνια. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να εμφανίσετε πλάνα με αίγλη στα προϊόντα σας, να αναπαράγετε βίντεο και να επωφεληθείτε από άλλες τακτικές διαφήμισης διαθέσιμες στη τηλεόραση ή το διαδίκτυο, μπορεί τότε να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρωματιστής πινακίδας LED.

Πόσο κοστίζει μια οθόνη LED;

H τιμή μιας οθόνης LED ή ηλεκτρονικής πινακίδας εξαρτάται από δύο μεταβλητές. Οι δύο αυτές μεταβλητές είναι το συνολικό μέγεθος της οθόνης LED, καθώς και η συνολική ανάλυση της οθόνης.

Συνολικό μέγεθος της οθόνης LED

Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη led, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος. Οι τιμές βασίζονται σε ευρώ/τ.μ. πράγμα που σημαίνει πως αν το συνολικό μέγεθος είναι 24τ.μ., η τιμή θα είναι 24 επί το κόστος ανά τετραγωνικό.

Συνολική ανάλυση της οθόνης LED

Όσα περισσότερα pixel, ή περισσότερο αριθμό LED χρησιμοποιούμε για την οθόνη LED, τόσο υψηλότερο θα είναι το κόστος. Για παράδειγμα εάν μια οθόνη είναι 12τ.μ. και χρησιμοποιούμε 49.000 pixels θα είναι φθηνότερη από μια οθόνη LED των ίδιων διαστάσεων με χρήση 120.000 pixels. Αυτό συμβαίνει επειδή θα έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι λαμπτήρες LED, συνεπώς θα έχει αυξηθεί και το κόστος. Από την άλλη πλευρά όμως, όσο περισσότερα LED έχουμε τοποθετημένα, τόσο περισσότερο εμφανής θα είναι η λεπτομέρεια στη προβολή εικόνων και video.

Γιατί οι οθόνες LED έχουν διαφορετικό κόστος;

Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες των πελατών. Ορισμένοι πελάτες θέλουν το κοινό να δει την οθόνη LED τους από απόσταση 10 μέτρων και περαιτέρω, και άλλοι από τα 20 μέτρα και περαιτέρω. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση /τ.μ. έχει μια οθόνη LED, τόσο κοντινότερη θα είναι η απόσταση θέασης χωρίς να χάνει σε λεπτομέρεια κοιτάζοντας την οθόνη από κοντά. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε πάντα από τον πελάτη να μας απαντήσει σε ερωτήσεις για να καθορίσουμε το σωστό μέγεθος της οθόνης LED καθώς και την ανάλυση ώστε να δώσουμε τη σωστή πρόταση. Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά όλα προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Μπορούμε να σας στείλουμε τις τιμές μας και μπορούμε να υπολογίσουμε για εσάς ποιo θα είναι το σωστό μέγεθος και αντίστοιχα η σωστή ανάλυση για την οθόνη LED που σας ταιριάζει σύμφωνα με το προϋπολογισμό σας.

Γιατί χρησιμοποιούμε LED οθόνες αντί των οθονών LCD;

Οι δύο τεχνολογίες που αναφέρονται χρησιμοποιούνται για διαφορετικές λειτουργίες.

Οι οθόνες LCD είναι για χρήση εσωτερικών χώρων, στο σπίτι συνήθως για κοντινή παρακολούθηση και για χρήση είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών, είτε τηλεοράσεων ενώ οι οθόνες LED είναι κατάλληλες για μεγαλύτερες οθόνες και για επίτευξη αντίκτυπου.

Οι βασικοί λόγοι είναι:

 • Φωτεινότητα: Όλοι έχουμε δει μια οθόνη LCD ή CRT τηλεόρασης όταν ο ήλιος λάμπει σε αυτή που δεν μπορούμε να δούμε την εικόνα. Οι οθόνες LED χρησιμοποιούν απίστευτα φωτεινά led καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ορατά σε έντονο ηλιακό φως. Αυτή είναι η βασική δύναμη που έχουν οι οθόνες led. Αντίθετα οι LCD οθόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριο περιβάλλον, ακόμα και σε εσωτερικό χώρο δεν θα έχουν το ίδιο αντίκτυπο.
 • Αντοχή: Οι οθόνες LED αποτελούνται από επιμέρους πίνακες που τοποθετούνται μαζί. Φανταστείτε εάν πρόκειται να κάνουμε το ίδιο με τις οθόνες LCD. Είναι πολύ εύθραυστα και σπάνε εύκολα και μόλις συμβεί αυτό, η οθόνη LCD είναι πλέον άχρηστη. Οι οθόνες LED είναι πιο ανθεκτικές και εύκολες στη συντήρηση τους. Εάν σπάσει ένα led αντικαθίσταται εύκολα, πράγμα που καθιστά τις πινακίδες LED πιο εύχρηστες καθώς και οικονομικά αποδοτικές.
 • Επιπτώσεις: Εάν θέλετε το μήνυμα σας να ξεχωρίζει, οι οθόνες LED είναι ο κατάλληλος τρόπος, καθώς κάνει το μήνυμα σας μεγαλύτερο και φωτεινότερο.

Αποτελεσματικός έλεγχος από απόσταση για οθόνες LED

Ο απομακρυσμένος έλεγχος μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:

 • Χρήση USB φόρτωσης του μηνύματος από το πρόγραμμα του υπολογιστή και μεταφορά του, στην υποδοχή της οθόνης LED.
 • Χρήση Wifi ασύρματου δικτύου
 • Χρήση καλωδίου RJ45 το οποίο είναι ένα τυπικό καλώδιο δικτύου. Η απόσταση ελέγχου μπορεί να φτάσει μέχρι και 100 μέτρα, το οποίο για τις περισσότερες ανάγκες των πελατών είναι αρκετό.
 • Σύνδεση μέσω Internet, μέσω σταθερής σύνδεσης, 3G, GPRS
 • Σύνδεση μέσω RFID δικτύου

Διαφημιστική καμπάνια TLCD ψυγείου

Γενικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πινακίδων LED

Περιγραφή

Οι ηλεκτρονικές επιγραφές δημιουργούν κινούμενα μηνύματα, χρησιμοποιώντας ως φωτεινά στοιχεία, ηλεκτρονικές φωτοδιόδους (LED). Επειδή η φωτεινότητα των LED (Λεντ) είναι εξαιρετικά υψηλή και επειδή τα μηνύματα είναι κινούμενα, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξουν το βλέμμα του κάθε περαστικού. Για αυτό και χρησιμοποιούνται πολύ τα τελευταία χρόνια για διαφημιστικούς λόγους. Στις επιγραφές μπορούν να εμφανίζονται κείμενο και απλά σχήματα, με διάφορους τρόπους ώστε να τραβούν την προσοχή όλων. Οι επιγραφές διαθέτουν δικό τους ρολόι (και θερμόμετρο επιπρόσθετα) ώστε στα μηνύματα να εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες όπως ώρα, ημερομηνία και θερμοκρασία. Η επιχείρηση μας συναρμολογεί επιγραφές διαφόρων μεγεθών με δυνατότητα εκτύπωσης κειμένου σε μία ή περισσότερες γραμμές. Το κόστος μιας επιγραφής κρίνεται από το Pixel Pitch των LED και από το μέγεθος της πινακίδας.

Οι  Ηλεκτρονικές  επιγραφές  κυλιόμενων – κινούμενων  μηνυμάτων  έχουν :

 • Ειδικό πρόγραμμα Windows που σας επιτρέπει να γράφετε  εύκολα τα μηνύματα στην πινακίδα.
 • Μεγάλη απόσταση αναγνωσιμότητας,  ευκρίνεια και φωτεινότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.
 • Εναλλαγή μηνυμάτων με πολλά εντυπωσιακά εφέ.
 • Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας.
 • Χρονο-προγραμματιζόμενα μηνύματα με καθορισμό της διάρκειας εμφάνισης τους.
 • Ύψος χαρακτήρων : Ρυθμιζόμενο
 • Διαστάσεις εξωτερικές: ανάλογα με το  ύψος των χαρακτήρων
 • Μονής ή Διπλής όψης.
 • Ολες  οι  ηλεκτρονικές  επιγραφές  Led, συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση.

Προγραμματισμός

Τα διάφορα μηνύματα παράγονται από την επιγραφή σύμφωνα με εντολές προγράμματος που αποθηκεύεται στην μνήμη της επιγραφής. Η σύνθεση του προγράμματος γίνεται με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το πρόγραμμα γράφεται σε ειδικό λογισμικό που έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει την λειτουργία της επιγραφής στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το λογισμικό προσφέρεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

Εφαρμογές

 • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ (DISPLAY)
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ LED
 • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ LED
 • ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
 • HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΣΤΑΔΙΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
 • ΡΟΛΟΓΙΑ
 • ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ- ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΤΡΑΙΝΑ , ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ,ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ , ΤΑΞΙ)
 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ LED ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΡΓΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

Επισκευή - Συντήρηση

Eκτός από την κατασκευή νέων επιγραφών αναλαμβάνουμε και την συντήρηση – επισκευή ή εν μέρει αντικατάσταση παλαιών επιγραφών εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον του πελάτη, καθώς και την μεταφορά και επανατοποθέτηση σε περίπτωση αλλαγής της έδρας.

Συμβουλές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της πινακίδας

 • Εξαερισμός: Φροντίστε για τον επαρκή εξαερισμό της επιγραφής. Φροντίστε η επιγραφή να βρίσκεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από -10°C έως 45°C
 • Ηλιακή ακτινοβολία: Προστατέψτε την επιγραφή από την ηλιακή ακτινοβολία. Η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνει υπερβολικά την εσωτερική θερμοκρασία της επιγραφής.
 • Υγρασία: Η επιγραφή είναι υπό χαμηλή τάση και εξωτερικού χώρου. Δεν διατρέχετε κανέναν λόγο ανησυχίας από ηλεκτροπληξία αρκεί πριν από κάθε επίσκεψη να σιγουρέψετε ότι δεν τροφοδοτείτε από το δίκτυο.
 • Στατικός ηλεκτρισμός: Η λειτουργία της επιγραφής σε περιβάλλον με στατικό ηλεκτρισμό απαγορεύεται. Διακόψετε αμέσως την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης κοντά στην επιγραφή.
 • 24ωρη λειτουργία: Μην έχετε την επιγραφή σε συνεχή λειτουργία επί 24 ώρες. Διακόψτε τη λειτουργία της επιγραφής για τουλάχιστον 4 ώρες το 24ωρο.
 • Φωτεινότητα: Πάντοτε στα όρια που επιτρέπει η κρατική νομοθεσία και οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
 • Συντήρηση: Απαγορεύεται το άνοιγμα της επιγραφής από μη γραπτώς εξουσιοδοτημένο άτομο.

Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία μας ασχολείται με ειδικές – ιδιαίτερες κατασκευές

Η Led-display.gr εισάγει τα εξαρτήματα για τις πινακίδες LED και συναρμολογεί σε ιδιόκτητο χώρο της προσφέροντας μοναδικές προσφορές όσον αφορά τις τιμές καθώς και παραμετροποιημένες εφαρμογές με μεγάλη ποικιλία στα προϊόντα της.

LED Modules Εξωτερικής Φωτεινότητας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

Σας παραθέτουμε τα modules υψηλής φωτεινότητας έως 6.500cd/sq.m. τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους ώστε τα μηνύματα να είναι ευανάγνωστα σε συνθήκες ηλιοφάνειας.

LED Modules Εξωτερικής Φωτεινότητας

P4mm SMD LED Module 64x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P4mm Standard Size LED Module 320x160mm εξωτερικής φωτεινότητας
P10mm LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P8mm LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P6mm SMD LED Module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P10mm Standard Size LED Module 320x160mm εξωτερικής φωτεινότητας
P8mm Standard Size LED Module 320x160mm εξωτερικής φωτεινότητας

P6.67mm Standard Size LED Module 320x160mm εξωτερικής φωτεινότητας

P5mm Standard Size LED Module 320x160mm εξωτερικής φωτεινότητας
P10mm SMD3535 LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P8mm SMD3535 LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας
P6mm SMD3535 LED Module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P4mm SMD3535 LED Module 64x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P5mm SMD3535 LED Module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P10mm IP65 SMD LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας
P8mm IP65 SMD LED Module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας
P6mm IP65 SMD LED Module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας
P5mm IP65 SMD LED Module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας
Συμβουλές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της πινακίδας
 • Εξαερισμός: Φροντίστε για τον επαρκή εξαερισμό της επιγραφής. Φροντίστε η επιγραφή να βρίσκεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από -10°C έως 45°C.
 • Ηλιακή ακτινοβολία: Προστατέψτε την επιγραφή από την ηλιακή ακτινοβολία. Η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνει υπερβολικά την εσωτερική θερμοκρασία της επιγραφής.
 • Υγρασία: Η επιγραφή είναι υπό χαμηλή τάση και εξωτερικού χώρου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για ηλεκτροπληξία αρκεί πριν από κάθε επίσκεψη να σιγουρέψετε ότι δεν τροφοδοτείται από το δίκτυο.
 • Στατικός ηλεκτρισμός: Η λειτουργία της επιγραφής σε περιβάλλον με στατικό ηλεκτρισμό απαγορεύεται. Διακόψτε αμέσως την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης κοντά στην επιγραφή.
 • 24ωρη λειτουργία: Μην έχετε την επιγραφή σε συνεχή λειτουργία επί 24 ώρες. Διακόψτε τη λειτουργία της επιγραφής για τουλάχιστον 4 ώρες το 24ωρο.
 • Φωτεινότητα: Πάντοτε στα όρια που επιτρέπει η κρατική νομοθεσία και οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
 • Συντήρηση: Απαγορεύεται το άνοιγμα της επιγραφής από μη γραπτώς εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αναλυτικά ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε module 

P4mm SMD LED module 64x32 εξωτερικής φωτεινότητας

P4mm Standard Size LED module 320x160 εξωτερικής φωτεινότητας

Ρ10mm LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P8mm LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P6mm LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P10mm Standard Size LED module 320x160 εξωτερικής φωτεινότητας

P8mm Standard Size LED module 320x160 εξωτερικής φωτεινότητας

P6.67mm Standard Size LED module 320x160 εξωτερικής φωτεινότητας

P5mm Standard Size LED module 320x160 εξωτερικής φωτεινότητας

P10mm SMD3535 LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P8mm SMD3535 LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P6mm SMD3535 LED module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας

P4mm SMD3535 LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

P5mm SMD3535 LED module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας

P10mm IP65 SMD LED module 32x16 εξωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 16(V)

Pitch: 10mm
Density: 10000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3535

Driver Mode: Dynamic 1/2 OR 1/4 Duty constant current
Size: 320mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥6500cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 8m - 80m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 800W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P6mm IP65 SMD LED module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 6mm
Density: 27778pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2828

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 192mm x 192mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥6500cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 6m - 60m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 800W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P5mm IP65 SMD LED module 32x32 εξωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 5mm
Density: 40000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2727

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 160mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥7000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 5m - 50m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 900W/sqm
Average Power Consumption: 550W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

LED Modules Εσωτερικής Φωτεινότητας για χρήση σε εσωτερικούς χώρους

Σας παραθέτουμε τα modules υψηλής φωτεινότητας έως 1.500cd/sq.m. τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους ώστε τα μηνύματα να είναι ευανάγνωστα σε συνθήκες ηλιοφάνειας.

LED Modules Εσωτερικής Φωτεινότητας

P2mm SMD LED Module 128x64 εσωτερικής φωτεινότητας
P2mm SMD LED Module 64x64mm εσωτερικής φωτεινότητας
P10mm SMD LED Module 32x16 εsωτερικής φωτεινότητας

P7.62mm SMD3528 LED Module 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας

P6mm SMD LED Module 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας
P6mm SMD3528 LED Module 64x32mm εσωτερικής φωτεινότητας
P6mm SMD LED Module 32x16 εσωτερικής φωτεινότητας

P5mm SMD LED Module 64x32mm εσωτερικής φωτεινότητας

P5mm SMD3528 LED Module 32x32mm εσωτερικής φωτεινότητας
P4mm SMD LED Module 64x32 εσωτερικής φωτεινότητας

P4mm SMD LED Module 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας
P3mm SMD LED Module 64x64 εσωτερικής φωτεινότητας
P2.5mm SMD LED Module 64x64 εσωτερικής φωτεινότητας
Συμβουλές για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της πινακίδας
 • Εξαερισμός: Φροντίστε για τον επαρκή εξαερισμό της επιγραφής. Φροντίστε η επιγραφή να βρίσκεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από -10°C έως 45°C.
 • Ηλιακή ακτινοβολία: Προστατέψτε την επιγραφή από την ηλιακή ακτινοβολία. Η ηλιακή ακτινοβολία αυξάνει υπερβολικά την εσωτερική θερμοκρασία της επιγραφής.
 • Υγρασία: Η επιγραφή είναι υπό χαμηλή τάση και εξωτερικού χώρου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για ηλεκτροπληξία αρκεί πριν από κάθε επίσκεψη να σιγουρέψετε ότι δεν τροφοδοτείται από το δίκτυο.
 • Στατικός ηλεκτρισμός: Η λειτουργία της επιγραφής σε περιβάλλον με στατικό ηλεκτρισμό απαγορεύεται. Διακόψτε αμέσως την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης κοντά στην επιγραφή.
 • 24ωρη λειτουργία: Μην έχετε την επιγραφή σε συνεχή λειτουργία επί 24 ώρες. Διακόψτε τη λειτουργία της επιγραφής για τουλάχιστον 4 ώρες το 24ωρο.
 • Φωτεινότητα: Πάντοτε στα όρια που επιτρέπει η κρατική νομοθεσία και οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
 • Συντήρηση: Απαγορεύεται το άνοιγμα της επιγραφής από μη γραπτώς εξουσιοδοτημένο άτομο.

Αναλυτικά ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε module 

P2mm SMD LED module 128x64 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 128(H) x 64(V)

Pitch: 2mm
Density: 250000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD1515

Driver Mode: Dynamic 1/32 Duty constant current
Size: 256mm x 128mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 2m - 20m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 850W/sqm
Average Power Consumption: 480W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P2mm SMD LED module 64x64 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 64(V)

Pitch: 2mm
Density: 250000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD1515

Driver Mode: Dynamic 1/32 Duty constant current
Size: 128mm x 128mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 2m - 20m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 850W/sqm
Average Power Consumption: 480W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

Ρ10mm SMD LED 32x16 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 16(V)

Pitch: 10mm
Density: 10000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/4 Duty constant current
Size: 320mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥800cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 10m - 100m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 650W/sqm
Average Power Consumption: 380W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P7.62mm LED module 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 7.62mm
Density: 17222pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 244mm x 244mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 7m - 70m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 650W/sqm
Average Power Consumption: 380W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P6mm SMD LED 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 6mm
Density: 27778pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 192mm x 192mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 6m - 60m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 700W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P6mm SMD3528 LED 64x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 32(V)

Pitch: 6mm
Density: 27778pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 384mm x 192mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 6m - 60m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 700W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P6mm SMD3528 LED 32x16 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 16(V)

Pitch: 6mm
Density: 27778pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/8 Duty constant current
Size: 192mm x 96mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 6m - 60m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 700W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P5mm SMD3528 LED 64x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 32(V)

Pitch: 5mm
Density: 40000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/16 Duty constant current
Size: 320mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 5m - 50m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 700W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P5mm SMD3528 LED  32x16 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 5mm
Density: 40000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD3528

Driver Mode: Dynamic 1/16 Duty constant current
Size: 160mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 5m - 50m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 700W/sqm
Average Power Consumption: 400W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P4mm SMD LED module 64x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 32(V)

Pitch: 4mm
Density: 62500pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2121

Driver Mode: Dynamic 1/16 Duty constant current
Size: 256mm x 128mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 4m - 40m
Gray Scale: 8bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 750W/sqm
Average Power Consumption: 430W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P4mm SM LED module 32x32 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 32(H) x 32(V)

Pitch: 4mm
Density: 62500pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2121

Driver Mode: Dynamic 1/16 Duty constant current
Size: 128mm x 128mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 4m - 40m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 750W/sqm
Average Power Consumption: 430W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P3mm SMD LED module 64x64 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 64(V)

Pitch: 3mm
Density: 111,111pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2121

Driver Mode: Dynamic 1/16 Duty constant current
Size: 192mm x 192mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 3m - 30m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 900W/sqm
Average Power Consumption: 500W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%

P2.5mm SMD LED module 64x64 εσωτερικής φωτεινότητας

Resolution: 64(H) x 64(V)

Pitch: 2.5mm
Density: 160000pixels/sqm
Led Arrangement: SMD2121

Driver Mode: Dynamic 1/32 Duty constant current
Size: 160mm x 160mm
Mask: Pure Black mask-high contrast screen

Optical Ratings
Brightness: ≥1000cd/sqm
View Angle: 140°C (H) / 140°(V)
View Distance: 2.5m - 25m
Gray Scale: 48bits input, correction with 16bits
Display Color: 16.7M
Brightness Adjustment: 100 levels

Power Supply
Operation Power: AC100-240V  50-60Hz Switchable
Maximum Power Consumption: 850W/sqm
Average Power Consumption: 480W/sqm

Control System
Correction Scale Level: 16bits
Frame Update Frequency: 60Hz
Screen Refresh Frequency: 480Hz
Gamma Correction: -5.0 ~ 5.0
Support Input: Composite Video, S-Video, DVI, HDMI, SDI, HD_SDI
Control Distance: Ethernet cable 100m, optical fiber 5km
Support VGA Mode: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200
Color Temperature: 5000 - 9300 adjustable
Brightness Correction: dot by dot, module by module, cabinet by cabinet

Reliability
Operating Temp.: -20°C ~ 60°C
Operating Humidity: 10-95% RH
Operating Life: 100.000hours
MTBF: 5000hours
Continuous Working Time: ≥48hours
Protection Level: IP65 Waterproof Outdoor
Out of Control Pixel Rate: 0.01%