Εταιρεία

H HYDROFUN (HYDROFUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΕ – ΑΦΜ: 099974213)  ιδρύθηκε το 1999. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορεία προϊόντων ψύξης και θέρμανσης εξωτερικών χώρων, όπως συστήματα ψεκασμού υψηλής πίεσης και θερμαντήρες αερίου. Η εταιρεία εισάγει επίσης προϊόντα ψύξης και θέρμανσης όπως κλιματιστικά και τζάκια αερίου, καυστήρες και ανεμιστήρες αερισμού. Επίσης, αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων LPG και φυσικού αερίου χαμηλής και μεσαίας πίεσης.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι στο Περιστέρι και από το 2005 ακολουθώντας μια μεγάλη επένδυση από τους μετόχους της, έχει στην ιδιοκτησία της εργοστάσιο στην Κίνα, για την παραγωγή και συναρμολόγηση των συστημάτων ψύξης και θέρμανσης που εμπορεύεται.

Τα προϊόντα και τα εγκατεστημένα συστήματα της Hydrofun βρίσκονται σε πολλά μέρη, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, θερμοκήπια, στέγαστρα κλπ.

Η εταιρεία επίσης εξάγει πολλά από τα προϊόντα της στο εξωτερικό, όπως στην Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Ιρλανδία, Γερμανία, Τουρκία, Ιράν και Ινδία.

Η Hydrofun έχει αναλάβει πολλές εγκαταστάσεις, όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, στον ΟΣΕ, στα ξενοδοχεία Grande Bretagne, Hilton, Regency, κ.λπ.

Συμμετέχει ετησίως σε εκθέσεις όπως η HORECA και Climatherm στην Αθήνα, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Διεθνής Έκθεση στο Dubai και η Canton Fair Κίνας.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποίηση ISO 9001:2000 και κατέχει πατέντες συστημάτων κλιματισμού εξωτερικών χώρων.